Alla tjänster du behöver för din fastighet

Vi har erbjudit fastighetsunderhåll i Vasa och Korsholm i mer än 40 år.

Service­punkt

Vår servicepunkt hjälper dig gärna med alla frågor du har.

Städning av trapphus

Att ta väl hand om trapphusen förbättrar trivseln och säkerheten i din fastighet och förlänger dessutom ytornas livslängd.

Fastighets­underhåll

Vi tar hand om fastighetsunderhållet inomhus varje dag, både året runt och dygnet runt.

Underhåll utomhus

Förutom underhållet inomhus erbjuder vi också många typer av underhåll för utomhusområden.

Service sedan 1981

Vaasan Talopalvelu är ett familjeägt företag som redan i flera decennier erbjudit ett brett utbud av tjänster inom fastighetsunderhåll i Vasa och Korsholm. De flesta av fastigheterna vi förvaltar är bostadshus.

Vårt löfte till kunderna

Genuin omtanke

Våra medarbetare har sina egna områden och hus, som de ofta underhållit i flera år. De är verkligen måna om att hålla hög kvalitet på sitt arbete och skapa trivsel för dig som kund.

Snabb service

Alla felanmälningar som görs under kontorstid vidarebefordras via vår servicepunkt till våra medarbetare. Det betyder att du som kund hos oss alltid får snabb service.

Omfattande avtal

Våra underhållsavtal omfattar ett brett utbud av tjänster – våra kunder får alla sina tjänster inom fastighetsunderhåll från en och samma lucka. Avtalen är alltid skräddarsydda för dig som kund.

Tydlig prissättning

Våra serviceavtal har alltid ett fast månadspris, och vi debiterar alltså inte separat för varje besök.

Om du vill veta mer om vad som ingår i månadspriset är du välkommen att kontakta oss.

Har du frågor? Vår servicepunkt kan hjälpa dig

Du kan kontakta oss för allt från offertförfrågningar och felanmälningar till faktureringsproblem. Våra erfarna experter på fastighetsunderhåll står till din tjänst varje vardag mellan kl. 8.00 och 15.00.

Jobba för oss

Är du intresserad av en karriär inom städbranschen? Vill du ha ansvar och frihet att planera ditt eget arbete? Om ditt svar på dessa frågor är ja, kan Vaasan Talopalvelu vara rätt plats för dig.

Ett väl utfört arbete är en hederssak för oss. Vår professionella och erfarna personal och våra samarbetspartners garanterar ett resultat av hög kvalitet.