Vaasan Talopalvelu Oy
Kirjastonkatu 14
65100 VAASA

puh. 06 - 318 4100
faksi: 06 - 318 4130
talopalvelu(at)vaasantalopalvelu.fi

Sää Vaasassa

 


Vaasan Talopalvelu

Ulko-alueiden hoito

Hoitamissamme kiinteistöissä käydään joka arkipäivä. Kiinteistökohtaisesti nimitetty yhteistyöyhtiö vastaa itsenäisesti täydellä sopimusvastuulla kiinteistön ulkoalueiden hoidosta. Hyvä kalusto ja vastuullinen työtapa vahvistavat kiinteistöjen turvallisuutta. Oikein hoidettu viheralue lisää asumisviihtyisyyttä. Tarkasti hoidettu auraus ja hiekoitus tekevät piha-aleen turvalliseksi.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistöön kuuluvien katu- ja jalkakäytäväosien, piha-alueiden, rappusten ja rappusyvänteiden edustat, autohallin ja autopaikkojen edustat sekä roskasäiliöiden y m asukkaiden tarkoitettujen paikkojen hoidon, puhtaanpidon, lumenaurauksen ja hiekoituksen.

Lumisateessa järjestämme viivytyksettä tarpeelliset ja sopivat käytävät kaduille ja pihoille sekä tarpeen vaatiessa hiekoittamme. Sisäänkäynnit ja tomutuspaikat pidetään vapaana lumesta.

Talvella valvomme sitä, ettei katolta putoavista jääpuikosta tai lumesta aiheudu vaaraa alla kulkijoille. Kesällä hoidamme nurmikoiden ja pensasaitojen leikkauksen.